<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1525762147722832&amp;ev=PageView&amp;noscript=1"> <img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1630993556948758&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hi!
 
25th of May 2018, Lumagate will change its name to Innofactor and thus be fully integrated into the company. Together, we will be the Leading Nordic Implementer of Cloud Solutions & Digital transformation.
 
If you want to know more about our brand-change, check out our FAQ 
 
If you want to know more about Innofactor, visit our website here
Hi!
 
25th of May 2018, Lumagate will change its name to Innofactor and thus be fully integrated into the company. Together, we will be the Leading Nordic Implementer of Cloud Solutions & Digital transformation.
 
If you want to know more about our brand-change, check out our FAQ 
 
If you want to know more about Innofactor, visit our website here

Specialist Molntjänster | Stockholm


Time to read: 3 min

Som specialist inom molntjänster på Lumagate arbetar du som konsult och är en del av ett team vars uppgift är att leverera moderna molnlösningar som stödjer och förbättrar kundens verksamhet

Vill du jobba i teknikens framkant med Microsoft Molntjänster? Vill du jobba med spännande kunder och vidareutveckla deras lösningar tillsammans med riktigt duktiga kollegor?

Lumagate söker nu en specialist inom Molntjänster som har erfarenhet av Microsoft Azure, automatisering, integrera mellan traditionell drift och moln samt mellan olika molntjänster

Specialist_molntjanster.jpg

 

Din vardag

Ditt fokus ligger på att som konsult hjälpa våra kunder med deras Molnlösningar samt verka som sakkunnig rådgivare och specialist inom arbetsområdet. 

Arbetet innebär såväl att implementera, förbättra och optimera befintliga installationer. Du arbetar i team tillsammans med andra kollegor, men också direkt med kunden och kundens andra partners. Du arbetar också i hela flödet från design och specifikation till utveckling, testning och dokumentation. Utveckla och vidareutveckla tjänster och lösningar inom Microsofts Molntjänster.

 

Vem är du?

Som person är du positiv, engagerad, har lätt för att samarbeta och god kommunikativ förmåga. Du är en lugn och metodisk person som sätter stort värde på att förstå kundernas processer med ett helhetsperspektiv, samtidigt som du kan grotta ner i detaljer för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Du är analytisk och nyfiken, och har förmågan att sätta dig in i olika system och tekniker. Du gillar att lösa komplexa problem, har ett kritiskt tänkande och är bra på felsökning. Du har också en stark vilja att ständigt söka ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar. Vidare är du ödmjuk, verksamhetsnära, tänker gärna i processer, drivs av förändringsarbete och att leverera rätt kvalité i rätt tid. Pragmatiskt och kreativt tillvägagångssätt är nyckelfaktorer för att lyckas som konsult hos oss.

 

Erfarenhet och kvalifikationer

 • Praktisk erfarenhet av Azure IaaS och ARM.
 • Praktisk erfarenhet av grundläggande Microsoft infrastruktur. (Winsrv, AD, Hyper-V, SQL, lagring, nätverk, backup).
 • Praktisk erfarenhet med Microsoft System Center, företrädesvis SCVMM, SCOM och SCDPM.
 • Migrationserfarenhet: On-Prem -> Cloud, VMWare -> Hyper-V
 • Powershell och skriptkunskaper

 

Meriterande

 • Praktisk Erfarenhet av Microsoft Office 365
 • Praktisk erfarenhet av att hålla workshops och presentationer
 • VmWare och Linux

 

Vad vi erbjuder

 • Goda utvecklingsmöjligheter i ett dynamisk och fokuserat företag
 • En mycket aktiv och professionell miljö där kunskapsutbyte är viktigt (11 MVP)
 • Möjligheter att arbeta med branschens mest spännande kunder och projekt
 • Möjligheter att delta i internationella konferenser
 • Många aktiviteter och resor ordnade av företaget
 • Flexibel arbetsplats

 

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidare, heltid

Är du den vi söker? 

Ansök snabbt och enkelt genom att klicka på knappen nedan:

Ansök till tjänsten här

Lisa Drevet

Consultant Manager Lumagate

Find me on: